Dinamo Moskva - Avangard Omsk 1:2 pp vo štvrtom finále, Omsk vedie už 3:1

NETKY.SK • 20 Apríl 2012, 07:03 • 2 min
Dinamo Moskva - Avangard Omsk 1:2 pp vo štvrtom finále, Omsk vedie už 3:1

Dinamo Moskva - Avangard Omsk 1 2 pp vo štvrtom finále, Omsk vedie už 3 1 - Hokej Hráči Avangardu Omsk zvíťazili vo štvrtom finále Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v Moskve nad domácim Dinamom najtesnejším rozdielom 2 1 po predĺžení a v sérii vedie už

slovakia

left justify in out

img

Hráči Avangardu Omsk zvíťazili vo štvrtom finále Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v Moskve nad domácim Dinamom najtesnejším rozdielom 2:1 po predĺžení a v sérii vedie už 3:1.
      V drese domácich sa v prvej obrannej dvojici predstavil opäť aj Slovák Dominik Graňák, ktorý strávil na ľade takmer pol hodinu čistého času (29:45) - najviac zo všetkých korčuliarov v stretnutí a pripísal si aj dve neúspešné strely. Domáci po góle Artema Černova viedli 1:0, no hosťujúci tandem Alexandrov - Popov a Perežogin otočili skóre, pričom druhý menovaný v 9. minúte ukončil predĺženie i celý duel.
      Štvrtý zápas finálovej série o Gagarinov pohár je na programe v sobotu na Sibíri, kde môže Omsk už rozhodnúť o zisku prvej majstrovskej trofeje v krátkej histórii KHL.

      4. finále KHL:
      Dinamo Moskva - Avangard Omsk 1:2 pp (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
      Góly: 6. Černov (Jalasvaara) - 33. Popov (Perežogin), 69. Perežogin (Popov). Rozhodovali: Bulanov, Rönn (Fín.) - Sadovnikov, Zacharenkov, vylúčení: 4:5 na 2 min, presilovky a oslabenia 0:0, 8500 divákov.
      /stav série: 1:3/

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies