Díler pri zatýkaní prehltol drogy a odvtedy odmieta ísť na záchod. Neuveríte, ako dlho tam už nebol!

NETKY.SK • 21 Február 2018, 19:23 • 2 min
Díler pri zatýkaní prehltol drogy a odvtedy odmieta ísť na záchod. Neuveríte, ako dlho tam už nebol!

V polovici januára zatkli policajti v anglickom Essexe údajného drogového dílera so zásielkou drog, predmet doličný však muž prehltol. Policajti teraz čakajú, až dôkaz vyjde na svetlo sveta prirodzenou cestou. Čakajú už dlhšie ako tridsať dní, zatknutý však stále odmieta použiť toaletu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Lamarr Chambers nezastavil policajnej hliadke v meste Harlow, ktoré sa nachádza pár kilometrov severne od Londýna. Keď sa potom vytypovaného dílera chystali policajti zaistiť, stihol si čosi napchať do úst. "Vyprážané kurča," odpovedal policajtom na otázku, čo zjedol.

 

Policajti sú si však istí, že šlo o balíčky s drogami. Vzali preto muža do väzby, aby si počkali, až príroda donutí Chambersa vydať dôkazy. Obvinený díler sa však rozhodol, že s policajtmi aj s prírodou bude bojovať. Od 17. januára, keď bol zatknutý, nešiel na veľkú potrebu!

 

"Máme čas. Počkáme, kým neurobí to, čo potrebujeme, aby urobil," znie stratégia policajtov.

 

Chambersova cela je nepretržite sledovaná a mladíkov stav kontrolujú doktori. Najprv Chambers odmietal potravu, v posledných dňoch už zjedol niekoľko cereálnych tyčiniek, ovocie a zeleninu a - ako prezradil na súde - aj vyprážanú rybu od mamičky. 

 

Operation Raptor West je policajné oddelenie zaoberajúce sa pouličnou kriminalitou. Až do 24. dňa zadržania informovalo o neobvyklom prípade na Twitteri.

 

 

 

 

K súdu chodia policajti s Chambersom pravidelne kvôli predĺženiu zadržiavacej väzby. Súd im zatiaľ vždy vyhovel. Aj vďaka tomu Chambers 10. februára prekonal britský rekord týkajúci sa zadržovacej väzby. 

 

Ako dlho to Chambers môže vydržať, možno len špekulovať, príroda však hrá proti nemu. "Je to len otázka času," povedala pe BBC Trish Macnairová, hovorkyňa Gastroenterologickej spoločnosti.

 

Podľa nej sa Chambersovi okrem nepríjemných pocitov nemôže nič stať. Ide totiž o akútnu, nie chronickú záležitosť. "Za taký krátky čas žiadne toxíny telo neotrávia," povedala Macnairová. 

 

Aj keď existuje nepatrné riziko prasknutia čriev, u mladého a zdravého organizmu skôr povolí zvierač. Až k tomu dôjde, nebude to pekné, ale essexká polícia bude pri tom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies