Digne prestúpil do katalánskeho FC Barcelona

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 14:31 • 2 min
Digne prestúpil do katalánskeho FC Barcelona

BARCELONA - Krajný obranca Lucas Digne podobne ako jeho spoluhráč vo francúzskej futbalovej reprezentácii, stopér Samuel Umtiti, prestúpil do katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Lucas Digne prichádza do Barcelony z parížskeho Saint-Germain za 16,5 milióna eur. Francúzi môžu získať ešte vyššiu sumu, ďalšie platby sú však podmienené úspechmi hráča a klubu.

 

Jeho rovesník Umtiti do FC Barcelona prestúpil v utorok z Lyonu. Digne, ktorý v sezóne 2015/2016 hosťoval z PSG v talianskom AS Rím, podobne ako Umtiti podpísal zmluvu na päť rokov. Do parížskeho tímu prišiel v roku 2013 z Lille.

 

Digne pricestuje do Katalánska vo štvrtok a absolvuje obvyklú lekársku prehliadku, po ktorej ho klub predstaví fanúšikom a médiám. Súčasťou Digneho zmluvy je rovnako ako u Umtitiho aj klauzula, podľa ktorej musí záujemca o jeho služby položiť na stôl minimálne 60 miliónov eur.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona