Dievčinu znásilnili migranti. Na solidárnom večierku pre utečencov...

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 09:05 • 2 min
Dievčinu znásilnili migranti. Na solidárnom večierku pre utečencov...

Dvadsaťtriročná dievčina z Grécka a jej priateľ si na súde v Thessalonikách pripomenuli hrozné scény z roku 2016, keď dievčinu skupinovo znásilnili traja migranti zo Sýrie a Alžírska.

slovakia

left justify in out

K ohavnému incedentu došlo 2. októbra 2016, keď dievčina a jej chlapec navštívili solidárny večierok pre utečencov na ich univerzite v Thessalonikách. 

 

Po párty odchádzala dvojica univerzitným dvorom, keď na nich trojica zaútočila rozbitými fľašami a zviazala ich. 

 

Zatiaľčo pár desiatok metrov od nich prebiehala veselá párty na podporu utečencov, dievčina musela migrantov orálne uspokojiť a jej zviazaný priateľ sa na to musel pozerať. Migranti svojich zástancov ešte okradli a zmizli.

 

Grécka polícia ich vypátrala a zatkla. V ich byte našla drogy, 5500 eur a ukradnuté šperky. Dvoch migrantov súd potrestal aj za ďalšie svoje prečiny a súd k nim bol poriadne tvrdý. Jeden obdržal trest vo výške 21 a druhý vo výške 29 rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona