Dievčatko zomrelo pri hre v nafukovacom hrade

NETKY.SK • 27 Marec 2016, 13:59 • 2 min
Dievčatko zomrelo pri hre v nafukovacom hrade

LONDÝN - Dvoch ľudí dnes zatkli v Británii po tom, čo sedemročné dievčatko zomrelo v sobotu pri hre v nafukovacom hrade na veľkonočných trhoch. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Dievčatko prišlo o život, keď nafukovací hrad v parku v meste Harlow, 48 kilometrov severne od Londýna, odniesol silný nápor vetra o 150 metrov ďalej. Dieťa na mieste nešťastia ošetrili a odviezli leteckou záchrannou službou do nemocnice, ale napriek tomu zomrelo.


Polícia dnes oznámila, že muža a ženu z firmy, ktorá obchoduje s nafukovacími hradmi, zatkli pre podozrenie z neúmyselného zabitia. Mená zadržaných neboli zverejnené.


Ray Smith z britského združenia putujúcich zabávačov Showmans Guild of Great Britain povedal, že hrad odfúkol "náhly nápor vetra". Dodal, že kedy bol silný vietor neustále, hrad a ďalšie nafukovacie atrakcie by boli pre verejnosť zatvorené.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona