Dievčatko z videoklipu Sie si jeho nakrúcanie užilo

NETKY.SK • 20 November 2015, 11:24 • 2 min
Dievčatko z videoklipu Sie si jeho nakrúcanie užilo

BRATISLAVA - Mahiro Takano, dievčatko, ktoré účinkuje vo videoklipe austrálskej speváčky a skladateľky Sie ku skladbe Alive, si nakrúcanie s 39-ročnou interpretkou užilo.

slovakia

left justify in out

“Stále mi hovorila, že som fantastická,” povedala deväťročná trojnásobná japonská šampiónka v karate z mesta Niigata. Videoklip nakrúcali približne týždeň v Tokiu. Mahiro, ktorej meno znamená desaťtisíc láskavostí a tiež desaťtisíc talentov, v ňom predvádza cvičenie kata, pričom má na hlave čierno-bielu parochňu. Dvojfarebný doplnok sa nachádza aj na obale speváčkinho najnovšieho albumu This Is Acting, ktorý by mal vyjsť 29. januára. “Vyhýbala som sa mysleniu na malé detaily a zamerala sa na to, ako dobre to bude vyzerať,” popísala Mahiro nakrúcanie.

 


Dievčatko sa bojovým umeniam začalo venovať, keď malo štyri roky. Odvtedy cvičí každý deň po škole so svojím o rok starším bratom. “Trik je v tom, že musíte trénovať, akoby ste súťažili a súťažiť, akoby ste trénovali,” povedala. “Pohyby musia byť silné, presné a ostré. Nikdy sa neprestávate zlepšovať, môžete neustále pracovať na jednom detaile za druhým,” doplnila.

 


Rodičia sa zo záľuby Mahiro tešia, pretože ju to učí disciplíne, tvrdej práci a ochote byť aj pod tlakom. Učiteľ dievčatka síce tvrdí, že niektorí puristi by nesúhlasili s jej účinkovaním vo videoklipe, no Mahiro všetkým ukázala svoj talent. “Robí to najlepšie, ako vie, správne a svedomito, jeden za druhým, kroky, ktoré pozná s úplnou koncentráciou. Nič na tom nie je falošné, nič nie je vymyslené. Skutočne ukazuje svetu umenie karate,” pochválil svoju zverenkyňu.


Ako tiež Mahiro prezradila, nakrúcanie videoklipu by si rada zopakovala, najmä ak by ju o to požiadal Justin Bieber alebo Taylor Swift. No jej veľkým snom je zúčastniť sa raz na olympijských hrách. “Chcem ísť na olympiádu a vyhrať zlatú medailu,” povedala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies