Dievča si vážne poranilo hlavu v Slovenskom raji, zasahoval vrtuľník

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 20:54 • 2 min
Dievča si vážne poranilo hlavu v Slovenskom raji, zasahoval vrtuľník

POPRAD – Vážny úraz hlavy dnes v Slovenskom raji utrpelo 19-ročné dievča. Žena ležala v bezvedomí v lesnej zvážnici v oblasti nazývanej Tesnina. V podvečer na ňu záchrannú zdravotnú službu telefonicky upozornila náhodná turistka, rovnako aj ďalší turista, ktorý tak urobil v oblastnom stredisku.

slovakia

left justify in out

Zdravotná služba o súčinnosť požiadala Vrtuľníkovú záchrannú zdravotnú službu (VZZS) z Popradu a záchranárov Horskej záchrannej služby. „Postihnutá sa medzičasom prebrala z bezvedomia a záchranári ju našli kráčať po lesnej ceste. Bola značne dezorientovaná. Záchranári HZS spolu s privolanou posádkou rýchlej zdravotnej pomoci po prvotnom vyšetrení zistili, že dievča utrpelo za neznámych okolnosti vážny úraz hlavy. Po poskytnutí prvej pomoci ju vo vážnom stave transportovali vrtuľníkom do nemocnice v Poprade,“ informovali záchranári HZS na svojej internetovej stránke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies