Dievča si v škole zlomilo ruku, namiesto záchranky dostalo na ranu zmzlinu!

NETKY.SK • 25 September 2013, 15:50 • 2 min
Dievča si v škole zlomilo ruku, namiesto záchranky dostalo na ranu zmzlinu!

PONTIAC – To, že niekto pracuje v škole ešte neznamená, že má dostatok inteligencie na to, aby dokázal fungovať v reálnom svete. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila Brianna Hillová (7) z amerického mesta Pontiac v štáte Michigan.

slovakia

left justify in out

Brianna si totiž pri hraní na školskom ihrisku zlomila ruku. „Chcela som vyskočiť na opičiu dráhu, ale šmykla som sa, spadla som a zlomila som si ruku,“ opísala nehodu Brianna. Zamestnanci školy namiesto toho, aby zavolali záchranku, sa snažili dovolať Brianninej rodine.

„Okamžite mali volať 911 (tiesňová linka v USA, pozn.). Čo keby upadla do šoku? Čo ak by mala otras mozgu? Mohla si poškodiť mozog a oni iba sedeli na zadku a snažili sa volať,“ povedala nahnevaná matka Shatia Hillová.

Škola dokonca nemala ani ľad, a tak jej namiesto neho dali na ruku zmrzlinu. „Netuším prečo takto konali. Bolo to od nich veľmi nezodpovedné. Keď som volala do školy, každý sa snažil hodiť vinu na iného človeka," dodala Shatia.

Škola sa nakoniec dovolala Brianninej tete, ktorá ju odviezla do nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies