Dievča pýtalo od muža cigarety, ukradlo mu pritom zlatú retiazku

NETKY.SK • 8 Október 2014, 15:22 • 2 min
Dievča pýtalo od muža cigarety, ukradlo mu pritom zlatú retiazku

NITRA - Neznáma dievčina okradla v Leviciach 54-ročného muža. Ten sedel v pondelok 6. októbra po 20. hodine v aute pred železničnou stanicou. Oslovili ho dve dievčatá, ktoré od neho chceli cigarety a zapaľovač.

slovakia

left justify in out

"Keď dal nič netušiaci muž dole okienko, jedno z dievčat sa na neho vrhlo a z krku mu strhlo zlatú retiazku," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Poškodený dievčinu okamžite chytil za šaty, tá sa mu však vytrhla a začala utekať. Mužovi sa podarilo chytiť jej 14-ročnú kamarátku. 
     

Po páchateľke levickí policajti pátrajú, pretože zadržané dievča nechce prezradiť jej meno, konštatovala Bruchterová. Poškodenému mužovi vznikla krádežou škoda 600 eur. Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže, za ktorý hrozí páchateľke v prípade preukázania viny dvojročný trest odňatia slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies