VIDEO Dievča Netky 2017 Lucia Gachulincová si prišla prevziať svoje výhry! O víťazstve vôbec netušila

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 13:18 • 2 min
VIDEO Dievča Netky 2017 Lucia Gachulincová si prišla prevziať svoje výhry! O víťazstve vôbec netušila

Farmárka a tiež víťazka ankety Dievča Netky Lucia Gachulincová sa len pred pár dňami vrátila domov z reality šou Farma.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Krátko po vypadnutí zistila, že sa stala víťazkou našej ankety. „Na Farme sme mobilné telefóny nemohli používať, preto som sa o svojom víťazstve dozvedela, až keď som zo šou vypadla. Ostala som naozaj veľmi milo prekvapená,“ povedala nám krásna vizážistka z Považskej Bystrice. „Veľmi ľutujem, že som sa nemohla zúčastniť oficiálneho vyhlásenia výsledkov, ktoré sa konalo počas galavečera s názvom Fight of Gladiators,“ priznala nám.

 

Napriek svojej výbušnej povahe a podrezanému jazyku si získala veľa priaznivcov, ktorí jej aj po skončení v šou silno držia palce. Vďaka prvému miestu získala Lucia krásne ceny. Značkový Apple tablet IPad 2 v hodnote 800 eur, trojdňový pobyt pre dve osoby v Grand Hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách a ďalšie zaujímavé darčeky v celkovej hodnote 200 eur.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona