Dievča, ktoré znásilnili učitelia, je po interrupcii v kritickom stave

NETKY.SK • 21 September 2017, 16:00 • 2 min
Dievča, ktoré znásilnili učitelia, je po interrupcii v kritickom stave

NOVÉ DILLÍ - Indická tínedžerka, ktorú údajne tri mesiace znásilňovali dvaja zamestnanci školy, je v kritickom stave po tom, ako musela podstúpiť interrupciu.

slovakia

left justify in out

Doktori uviedli, že dievča utrpelo poškodenie mozgu. Polícia už zatkla riaditeľa a učiteľa školy, ktorá sa nachádza v severoindickom štáte Radžastan. Dievča podľa nich upadlo do bezvedomia po tom, ako ju obžalovaní prinútili absolvovať umelé prerušenie tehotenstva na súkromnej klinike. Polícia preto v prípade vyšetruje aj nemocnicu.

 

BBC zverejnila film o hromadnom znásilnení študentky

Osemnásťročné dievča prijali do nemocnice pre sťažnosti na bolesť brucha, pričom zistili, že je tehotná. Incident vyvolal medzi miestnou komunitou vlnu rozhorčenia, mnohí prišli protestovať pred školu, ktorú navštevovala. Školu dočasne zatvorili. Polícia sa domnieva, že k znásilneniam došlo počas doučovania, ktoré malo byť zámienkou na prilákanie študentky do školy mimo vyučovacích hodín.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies