Dievča (15) chcelo zaparkovať, zdemolovalo 6 áut!

NETKY.SK • 12 August 2013, 17:00 • 2 min
Dievča (15) chcelo zaparkovať, zdemolovalo 6 áut!

NEW HARTFORD – Parkovanie robí vodičom-začiatočníkom častokrát najväčšie problémy. Iba 15-ročná vodička zdemolovala na parkovisku pred nákupným centrom Sangertown šesť áut.

slovakia

left justify in out

Podľa miestnej polície sa našťastie nikto nezranil. „Dievča išlo prirýchlo a narazilo do auta, ktoré hľadalo parkovacie miesto. Náraz auto s dievčatami odhodil do zaparkovaného pick-upu, ktorý sa zdvihol asi pol metra do vzduchu a zdemoloval ďalšie tri zaparkované autá,“ opísal nehodu dôstojník polície mesta New Hartford.

Pätnásťročná vodička a jej štrnásťročná spolujazdkyňa potom utiekli do nákupného centra. Po chvíľke nakupovania chceli odtiaľ odísť autobusom, ale zadržala ich ochranka nákupného centra.

Dokopy bolo poškodených šesť vozidiel, z toho tri tak vážne, že ich musela odťahová služba zobrať do servisu. Vodička nebude stíhaná kvôli nízkemu veku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies