Dieťa, za ktoré jeho matka položila život, zomrelo

NETKY.SK • 21 September 2017, 18:52 • 2 min
Dieťa, za ktoré jeho matka položila život, zomrelo

DETROIT - V Univerzitnej nemocnici v meste Ann Arbor v americkom štáte Michigan v stredu zomrelo dieťa, ktorého dnes už nebohá matka sa rozhodla pre pôrod namiesto chemoterapie, pričom tá jediná jej mohla zachrániť život. O úmrtí dieťaťa, pätnásťdňovej Life Lynn DeKlyen, informovala vo štvrtok jej teta Sonya Nelson.

slovakia

left justify in out

Zdravotný stav dievčatka sa podľa nej vyvíjal po predčasnom pôrode nečakane dobre, začiatkom týždňa sa však zrazu prudko zhoršil a v stredu večer zomrelo.

Jej matka, Carrie DeKlyen, stála pred voľbou, či dieťa porodí, alebo podstúpi chemoterapiu, ktorá by znamenala ukončenie tehotenstva. Zomrela 9. septembra, tri dni po pôrode.

"Ťažko sa nám hľadajú slová," povedala novinárom jej sestra, ktorá sa po jej úmrtí stala pre malú Life Lynn DeKlyen najbližším človekom. Úmrtie dievčatka, za ktoré jeho matka položila život, jej nedáva zmysel. "Možno ju Carrie potrebovala pri sebe," dodala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies