Dieťa v Rusku vypadlo pri nehode z auta priamo pod kamión

NETKY.SK • 25 Január 2013, 08:23 • 2 min
Dieťa v Rusku vypadlo pri nehode z auta priamo pod kamión

Dieťa v Rusku vypadlo pri nehode z auta priamo pod kamión - Krimi Len centimetre chýbali k tomu, aby bábätko skončilo pod kolesami kamióna. Hrôzostrašné video dopravnej nehody so šťastným koncom sa stalo hitom na internete, informuje internetový portál id

slovakia

left justify in out

img

Len centimetre chýbali k tomu, aby bábätko skončilo pod kolesami kamióna. Hrôzostrašné video dopravnej nehody so šťastným koncom sa stalo hitom na internete, informuje internetový portál idnes.cz. 


Amatérsky záznam začína šmykom terénneho auta SUV. To sa síce včas vráti do pravého jazdného pruhu a zabráni tak čelnej zrážke s protiidúcim autom, potom však začne rotovať a je odmrštené návesom kamiónu do stredu vozovky.

Nehoda sa stala neďaleko mesta Nižnij Novgorod zhruba 500 kilometrov od Moskvy. Pri zrážke z auta vyletelo jednoročné dievčatko zabalené do deky a dopadlo priamo pred brzdiaci kamión. 


Na videu je vidieť, ako sa dieťa snaží liezť po štyroch, zatiaľ čo sa mu pokúša vyhnúť približujúci sa kamión.

Potom vybehne z auta otec dieťaťa a rýchlo ho zoberie z cesty. Zo zadných dverí vystúpi aj šokovaná matka a začne z cesty zbierať ďalšie veci, ktoré vypadli pri zrážke. 

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded{amp}v=Jo_1GMUVu9Y"}}

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies