Diego Maradona opäť udrel novinára, vraj mu žmurkol na priateľku

NETKY.SK • 10 August 2014, 15:06 • 2 min
Diego Maradona opäť udrel novinára, vraj mu žmurkol na priateľku

BUENOS AIRES - Bývalý futbalový reprezentant aj tréner Argentíny Diego Maradona sa opäť ocitol c centre škandálu, keď udrel novinára po tvári.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla ruská tlačová agentúra ITAR-TASS s odvolaním sa na argentínske médiá.
      

Kontroverzný Argentínčan za volantom auta odchádzal spoločne so svojou priateľkou a synom spred argentínskeho národného divadla, keď mu cestu zatarasila skupina novinárov. Maradona vyšiel z auta a slovne zaútočil na jedného z nich. Počas rozhovoru bývalý majster sveta udrel žurnalistu po líci a dodal, že neposkytne rozhovory.
      

Špekuluje sa, že novinár si vykoledoval facku po tom, ako sa pozrel a žmurkol na Mardonovu priateľku. Pre Juhoameričana to nebol prvý incident s novinármi. V minulom roku udrel novinára na letisku a hádzal kamene do fotografov. Povestný bol aj jeho incident, keď v 90-tych rokoch strieľal na novinárov zo vzduchovky vo svojom letnom sídle v Morene.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona