Diega Costu prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 23 Október 2014, 18:27 • 2 min
Diega Costu prepustili z nemocnice

LONDÝN - Španielskeho futbalového útočníka Diega Costu prepustili vo štvrtok z nemocnice, kde sa zotavoval z choroby, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný kanonier Chelsea Londýn vynechal dva posledné zápasy "The Blues" proti Crystal Palace a Mariboru pre žalúdočné problémy, ktoré ho postihli po návrate do klubu po plnení si reprezentačných povinností.
     

Costa odohral v drese Španielska v októbri súboj v Žiline, ktorý "La Furia Roja" prehrala so Slovenskom 1:2. Hneď potom nastúpil aj v Luxembursku, kde konečne v najcennejšom drese prelomil strelecké mlčanie a pomohol k výhre 4:0. V posledných mesiacoch ho navyše trápili menšie zranenia.
     

Tréner Chelsea Jose Mourinho má problémy s útočníkmi, v zápase Ligy majstrov s Mariborom sa zranil Francúz Loic Remy. Jediný zdravý hrotový hráč je tak momentálne Didier Drogba. Práve on by mal niesť zástavu ofenzívy v nedeľňajšom ligovom šlágri, v ktorom sa londýnsky líder Premier League predstaví na Old Trafford na pôde šiesteho Manchestru United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona