Dick Cheney v novej knihe kritizuje Baracka Obamu

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 15:53 • 2 min
Dick Cheney v novej knihe kritizuje Baracka Obamu

NEW YORK - Nová kniha bývalého viceprezidenta USA Dicka Cheneyho sa bude kriticky vyjadrovať o politike súčasného amerického prezidenta Baracka Obamu. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na vydavateľstvo.

slovakia

left justify in out

Cheneyho kniha s názvom "Exceptional: Why the World Needs a Powerful America" (Výnimočná: Prečo svet potrebuje silnú Ameriku) má vyjsť 1. septembra tohto roka vo vydavateľstve Threshold Editions.

 

Spoluautorkou plánovaného diela je dcéra bývalého viceprezidenta Liz Cheneyová, ktorá tvrdí, že Obama upustil od dlhoročnej tradície vedúceho svetového postavenia Spojených štátov.

 

V stanovisku vydavateľstva Treshold, zameranom na publikovanie konzervatívnej beletrie, Cheney uviedol, že Obama "značne oslabil" moc USA v časoch "rapídne rastúcej" hrozby terorizmu.

 

Republikán Cheney (74) je výrazným kritikom demokrata Obamu, ktorého prednedávnom označil za najhoršieho prezidenta svojho života.

 

Bývalý viceprezident Cheney už napísal dve knihy memoárov s názvom "In My Time" a "Heart". V druhej z nich písal o svojom dlhoročnom boji s ochorením srdca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona