Diane Keaton ľutuje, že sa nikdy nevydala

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 09:48 • 2 min
Diane Keaton ľutuje, že sa nikdy nevydala

LOS ANGELES - Americkú herečku Diane Keaton mrzí, že sa nikdy nevydala.

slovakia

left justify in out

"Nie je to najväčšia tragédia na svete, no kiež by som si bola ulovila nejakého chlapa!  Prajem si, aby som mala dobrého muža, ktorý by bol skvelým otcom. Myslím, že je to tá správna životná cesta," vyjadrila sa 68-ročná rodáčka z Los Angeles pre magazín People. Ako uviedla, do manželského zväzku nevstúpila z viacerých dôvodov. "Myslím, že som bola nepraktická. Nezmyselne som si myslela, že na to, aby som sa vydala, musím byť zamilovaná. Až teraz však chápem, o čom to naozaj je: musíte spolu tvoriť dobrý tím," dodala herečka.

Mužom, ktorého vraj chcela najviac na svete, bol jej herecký kolega Al Pacino. Sedemdesiatštyriročný herec bol však podľa jej slov ešte menší realista ako ona. Myslí si tiež, že žiť v dlhom šťastnom manželstve by preňho nebolo jednoduché. Pacino a Keaton si spolu zahrali vo filme Krstný otec (1972) a jeho pokračovaniach (1974, 1990) a tvorili spolu pár počas piatich rokov. 

 

Diane Keaton je americká herečka, režisérka a scenáristka. Prvýkrát na seba upozornila v spomínanom filme Krstný otec (1972). S americkým filmárom Woodym Allenom spolupracovala na filmoch Spáč (1973), Annie Hall (1977), Manhattan (1979) a Záhadná vražda v Manhattane (1993). Medzi jej ďalšie filmy patria Červení (1981), Baby Boom (1987), Klub odložených žien (1996), Marvinova izba (1996), Milovať je zábavné (2003) alebo Vydáš sa a basta! (2007). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies