Diana Mórová sa objaví v novej tanečnej súťaži

NETKY.SK • 29 Január 2015, 14:34 • 2 min
Diana Mórová sa objaví v novej tanečnej súťaži

BRATISLAVA - Slovenskú herečku Dianu Mórovú oslovili, aby sa zúčastnila na novej televíznej tanečnej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Zavolali mi z Joj-ky, bude sa to volať Vytancuj si svoj sen. Ja som pôvodne do tanečnej súťaže nechcela ísť, ale táto je taká trošku iná, že pomáhate tomu, s kým tancujete, vlastne vytancovať si svoj sen, peniaze, aby si splnili, po čom túžia,“ prezradila 44-ročná Bratislavčanka v rozhovore pre agentúru SITA. "Ešte je to v zárodku, ale má to odštartovať už v marci, takže už sa na tom asi pilne pracuje,“ priblížila.

 

Obľúbená herečka si podľa vlastných slov vždy rada zatancuje na dobrú hudbu. "Tanec je úžasná vec a ja si myslím, že keď aj človek počuje dobrú hudbu, tak vždy dostane náladu,“ poznamenala. "Ja osobne preferujem funky, Georgea Michaela, Princa, Robina Thicka, ale aj slovenských. Mám strašne rada aj Daru Rolins alebo Dominiku Mirgovú, tá má krásny hlas a je veľmi šikovná,“ podotkla. "Kebyže nie som herečka, určite by som chcela byť speváčka. Nemám však taký dobrý hlasový fond, spievam si zatiaľ len v kúpeľni alebo v aute,“ dodala na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies