Diana Mórová rada hrá so Zuzanou Fialovou

NETKY.SK • 3 Február 2015, 14:58 • 2 min
Diana Mórová rada hrá so Zuzanou Fialovou

BRATISLAVA - Slovenská herečka Diana Mórová sa pri práci vždy rada stretne so svojou dlhoročnou kolegyňou Zuzanou Fialovou.

slovakia

left justify in out

"So Zuzanou si rozumieme energeticky, rozumieme si ako herečky, ja s ňou rada hrám. Ona má inú energiu, ja tiež. Už za tie roky viem, ako Zuzana hrá, takže si dokážeme kontrovať, a to je veľmi dôležité,“ povedala 44-ročná Bratislavčanka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

"Tak to máte aj v tenise, ak máte dobrého spoluhráča, že proste niekto naozaj niečo vie, tak si s ním radi zahráte. Keď len trieskate o stenu, tak to nikoho nebaví, musíte mať partnera a ona je partner veľmi dobrý,“ poznamenala atraktívna matka deväťročného Quida. 

 

Obľúbené herečky, ktoré médiá v minulosti často označovali za rivalky, majú na konte mnoho spoločných inscenácii i televíznych spoluprác. Spoločne sa predstavili napríklad v seriáloch Keby bolo keby (2009 - 2011) a Zborovňa (1999) či filmoch ako Tango s komármi (2009), Veľké šťastie (2006) a Spoveď (1994). V súčasnosti účinkujú bok po boku v 15. sezóne úspešného slovenského seriálu Panelák (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona