Diana Krall pre chorobu odložila album aj turné

NETKY.SK • 26 September 2014, 16:02 • 2 min
Diana Krall pre chorobu odložila album aj turné

BRATISLAVA - Kanadská džezová speváčka a klaviristka Diana Krall pre chorobu odložila vydanie očakávanej štúdiovky Wallflower.

slovakia

left justify in out

Zároveň 49-ročná interpretka zrušila koncerty, ktoré mala odohrať v rámci jesenného turné.

 

Ako vysvetlila prostredníctvom sociálnej siete Facebook, v týchto dňoch sa lieči zo zápalu pľúc a podľa lekárov musí najbližšie mesiace oddychovať. "Vystupovanie je pre mňa privilégiom a zároveň radosťou. Keď idem na pódium, chcem vám dať všetko. Dovolí mi to až, keď si dám pauzu a načerpám sily," napísala Krall na Facebooku. "Je smutné, že sme tak blízko vydania novej nahrávky a teraz ju musíme odložiť, no som na ňu hrdá a chcem vám ju predstaviť čo najlepšie," dodala tiež rodáčka z Britskej Kolumbie. Nový dátum vydania štúdiovky Wallflower speváčka stanovila na 3. február 2015. 

 

 

 

Diana Krall je držiteľkou dvoch cien Grammy, ktoré získala za nahrávku When I Look In Your Eyes (1999) a živák Live in Paris (2002). Okrem toho vydala štúdiovky ako napríklad Stepping Out (1993), Only Trust Your Heart (1995), The Look Of Love (2001), Quiet Nights (2009) či Glad Rag Doll (2012). V roku 2000 jej udelili Rád Britskej Kolumbie a o päť rokov neskôr získala hodnosť dôstojníčky Radu Kanady. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies