Diamonds International Corp. otvorí v Bratislave výstavu diamantov

NETKY.SK • 29 Október 2011, 03:33 • 2 min
Diamonds International Corp. otvorí v Bratislave výstavu diamantov

Diamonds International Corp. otvorí v Bratislave výstavu diamantov - Slovensko V Bratislave v priestoroch spoločnosti Diamonds International Corporation (D.

slovakia

left justify in out

img

V Bratislave v priestoroch spoločnosti Diamonds International Corporation (D.I.C.) na Ventúrskej ulici 3 bude od 29. októbra do 8. novembra 2011 sprístupnená výstava diamantov, vždy v čase od 11.00 h do 19.00 hod.
"Cieľom výstavy je edukovať ľudí o tom, prečo je diamant najhodnotnejším investičným nástrojom, ktorého cena za posledných 100 rokov nikdy neklesla. Jedným z dôvodov je ukázať širokej verejnosti krásu a nadčasovosť diamantových šperkov," informoval generálny riaditeľ D.I.C., a. s., Přemysl Synek.
Po prvýkrát na Slovensko privezú unikátny, takmer 13-karátový diamant. Unikátne budú aj farebné diamanty v rôznych tvaroch a výbrusoch. Po Bratislave sa diamantovou výstavou budú môcť nadchnúť aj v Prahe, kam sa expozícia na konci októbra presunie.
Jedinečnosť výstavy spočíva v množstve a kvalite voľných diamantov, vo veľkosti od jedného karátu až po najväčší, takmer 13- karátový kameň. Nebudú chýbať ani luxusné briliantové a unikátne indické šperky, či škála jedinečných farebných diamantov. Celková hodnota vystavených diamantov a šperkov bude takmer 20 miliónov eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies