Diaľnicu D2 v smere do Česka uzavreli pre nehodu

NETKY.SK • 8 September 2015, 14:40 • 2 min
Diaľnicu D2 v smere do Česka uzavreli pre nehodu

BRATISLAVA - Diaľnica D2 v smere do Česka je pre nehodu od Malaciek - 21,5 kilometra - dočasne uzatvorená. Prevrátil sa tam kamión, ktorý zablokoval jazdné pruhy.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala dnes krátko pred 13.00 h.

 

"K zraneniu osôb nedošlo, účastníkmi nehody neboli iní vodiči motorových vozidiel. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Doprava je v uvedenom úseku riadená hliadkami dopravnej polície a od Lozorna je vedená po starej ceste. Polícia vyzvala vodičov, aby sa riadili jej pokynmi a pri prejazde úsekom zvýšili pozornosť.

 

Na diaľnici D2 sa popoludní stala aj ďalšia nehoda. Krátko pred 15.15 h pred výjazdom na Lozorno havarovala 46-ročná vodička Škody Octavia. Tá z nezistených príčin zišla z cesty a s vozidlom sa niekoľkokrát prevrátila na strechu. S ťažkými zraneniami ju previezli do nemocnice, doplnil Szeiff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies