Diaľnicu D2 smerom do Českej republiky už sprejazdnili

NETKY.SK • 9 August 2013, 14:29 • 2 min
Diaľnicu D2 smerom do Českej republiky už sprejazdnili

BRATISLAVA - Úsek diaľnice D2 v smere do Českej republiky, ktorý bol od rána pre nehodu cisterny uzavretý, už sprejazdnili.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Zatvorený však naďalej ostáva úsek od Malaciek po Zohor v smere do Bratislavy.

Cisterna s benzínom havarovala dnes ráno na diaľnici D2 pred výjazdom Lozorno v smere do Bratislavy. Vodič cisterny sa zranil, záchranári ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Ako informoval Szeiff, alkohol u vodiča zistia odberom krvi. Policajti predbežnú výšku škody na havarovanej cisterne vyčíslili na 40-tisíc eur. Úsek diaľnice medzi Malackami a Zohorom bol pre nehodu dnes od rána obojsmerne uzavretý. Zasahujúci hasiči na mieste dopravnej nehody vykonali bezpečnostné opatrenia, cisternu uzemnili, nastriekali penu a pomáhali v prečerpávaní benzínu do náhradnej cisterny.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona