Diaľničný privádzač Prešov dostane nový povrch

NETKY.SK • 7 Júl 2013, 12:06 • 2 min
Diaľničný privádzač Prešov dostane nový povrch

Prešov: Vyžiada si to obmedzenia.

slovakia

left justify in out

V oboch smeroch diaľničného privádzača Prešov budú motoristi jazdiť už v septembri po novom povrchu vozovky. Hovorca Národnej diaľnične spoločnosti (NDS) Marcel Jánošík však informoval, že vodiči sa budú musieť pripraviť na obmedzenia.

„Povrch privádzača Prešov k diaľnici D1 prejde v najbližších mesiacoch kompletnou opravou. Cesta na celej šírke jazdných pásov bude postupne frézovaná a následne sa položia nové vrstvy vozovky. Dopravné obmedzenie v smere na Prešov aj Košice tu budú trvať od pondelka 8. júla až do polovičky septembra,“ uviedol Jánošík.

Doprava bude usmernená dopravným značením a presmerovaná vždy do voľných jazdných pruhov. Obmedzenia v jazdných pruhoch budú rozdelené do etáp. Vonkajší pruh smerom na Košice bude uzavretý od 8. do 21. júla, stredný pruh smer Košice od 22. do 28. júla a od 29. júla do 11. augusta budú cestári pracovať na oprave vnútorného jazdného pruhu smer Košice. Jazdné pruhy smerom na Prešov sa budú postupne opravovať od 12. augusta až do 15. septembra.

„NDS sa týmto ospravedlňuje za znížený komfort vo využití privádzača Prešov na diaľnicu D1 v Prešovskom kraji. Zároveň žiadame motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia,“ uzavrel hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies