Diaľničné úseky a rýchlostné cesty sú zjazdné: V okolí Šamorína hlásia poľadovicu

NETKY.SK • 7 December 2016, 08:45 • 2 min
Diaľničné úseky a rýchlostné cesty sú zjazdné: V okolí Šamorína hlásia poľadovicu

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Cesty I., II., a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až mokrý, na strednom a východnom Slovensku, vo vyšších polohách, prípadne v hornatejších oblastiach Slovenska, miestami pokrytý vrstvou čerstvého až utlačeného snehu do jedného až troch centimetrov, na Orave až do hrúbky štyri až päť centimetrov. Na cestách nižších tried v okolí lokalít Banská Štiavnica, Kremnica, Haligovce, Lenartov, Žiar nad Hronom, Kokava nad Rimavicou, Nová Baňa, Červený Kláštor, Spišská Belá, Medzilaborce a Stakčín sa na vozovkách nachádza miestami zľadovatený sneh do dvoch centimetrov. Na cestách III. tried v obvode Zemianska Olča je hlásená poľadovica!


Horské priechody (HP) sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až mokrý, okrem HP Huty, Vrchslatina, Podspády, Makov, Dobšiná a Herlianske sedlo, kde sa miestami nachádza vrstva čerstvého až utlačeného snehu hrúbky jedného až dvoch centimetrov. Na HP Kremnické Bane sa na vozovke miestami nachádza zľadovatený sneh do dvoch centimetrov.

Upozornenie pre vodičov:

Na cestách v oblasti Šamorína je poľadovica!
Na ceste II/584 v úseku Srdiečko - Bystrá je nutné použiť snehové reťaze pre všetku dopravu!
Hmla s dohľadnosťou do 100 m je v lokalite Stakčín a v okolí Tornale.
Pre vozidlá nad 10 m je uzatvorený horský priechod Šútovce a úsek cesty I/64 medzi Nitrianskym Pravnom a Fačkovským sedlom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona