Diaľničiarov vyjde oprava vozoviek na diaľnici D1 najviac 3,08 milióna eur

NETKY.SK • 10 Február 2016, 09:41 • 2 min
Diaľničiarov vyjde oprava vozoviek na diaľnici D1 najviac 3,08 milióna eur

BRATISLAVA - Opravy vozoviek na diaľnici D1 pri Liptovskom Mikuláši a Mengusovciach vyjdú Národnú diaľničnú spoločnosť (NDS) najviac 3,08 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Na takúto sumu totiž diaľničiari uzavreli rámcovú dohodu s víťazom tendra, spoločnosťou Eurovia SK z Košíc.

slovakia

left justify in out

Celkovú konečnú hodnotu za zákazku vytvorí súčet cien za jednotlivé vykonané práce. Nesmie však prekročiť sumu 3,08 milióna eur bez DPH, na ktorú bola rámcová zmluva uzatvorená. A to po celú dobu trvania zmluvy, čiže počas štyroch rokov.

Dodávateľ by mal pre NDS zabezpečiť opravy vozoviek diaľnice, či už veľkoplošné alebo lokálne, ktorú má v správe Stredisko správy a údržby diaľnic Liptovský Mikuláš a Stredisko správy a údržby diaľnic Mengusovce. A to výmenou degradovaných vrstiev krytu vozovky technológiou hutnených asfaltových zmesí.

 

Diaľničiari si v súťaži vyberali z piatich prijatých ponúk a zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies