Diaľnice a rýchlostné cesty sú na Slovensku zjazdné

NETKY.SK • 19 Január 2016, 08:05 • 2 min
Diaľnice a rýchlostné cesty sú na Slovensku zjazdné

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý, miestami vlhký, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký. Na cestách vo vyšších polohách stredného a východného Slovenska je povrch vozoviek pokrytý utlačeným alebo kašovitým snehom v hrúbke jeden až dva centimetre. Miestami zľadovatený sneh do dvoch centimetrov sa vyskytuje na cestách III. triedy v obvodoch Banská Štiavnica, Kremnica, Bytča, Belá. Čerstvý sneh sa miestami vyskytuje v okrese Trebišov.


Povrch vozoviek na horských priechodoch (HP) je suchý alebo vlhký, okrem HP Vrchslatina, Huty, Podspády, Dobšiná, Chorepa, ktorých povrch vozovky je pokrytý miestami utlačeným snehom do jedného centimetra a na HP Herlianske Sedlo do päť centimetrov. Na HP Zbojská sa na vozovke nachádza miestami zľadovatený sneh do jedného centimetra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies