Diaľnica D2 v smere do Českej republiky je neprejazdná: Po náraze dodávky do mostného piliera tu zahynul vodič

NETKY.SK • 7 Máj 2018, 11:30 • 2 min
Diaľnica D2 v smere do Českej republiky je neprejazdná: Po náraze dodávky do mostného piliera tu zahynul vodič

BRATISLAVA - Náraz nákladnej dodávky do mostného piliera na diaľnici D2 si v pondelok vyžiadal život vodiča. Policajti diaľničného oddelenia Malacky príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú.

slovakia

left justify in out

Diaľnica v smere do Českej republiky je aktuálne neprejazdná. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

 

Oznámenie o dopravnej nehode podľa jej slov polícia prijala krátko pred 09.00 h a na miesto sa ihneď dostavili všetky záchranné zložky. "Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody vodič úžitkovej dodávky značky Iveco Daily s evidenčným číslom vozidla Českej republiky z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do mostného piliera nachádzajúceho v úseku km 21 diaľnice za Malackami v smere na Kúty. Pri náraze utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla Mihalíková s tým, že na zistenie prítomnosti alkoholu u vodiča bol nariadený odber krvi.

 

Podľa hovorkyne KR PZ je diaľnica D2 v smere do Českej republiky v súčasnosti neprejazdná. Hliadky dopravnej polície zabezpečujú odklon dopravy smerom cez Malacky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona