Diaľnica D2 je v smere do ČR pre odstraňovanie následkov nehody neprejazdná

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 14:29 • 2 min
Diaľnica D2 je v smere do ČR pre odstraňovanie následkov nehody neprejazdná

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje vodičov, že pre odstraňovanie následkov dopravnej nehody na 0,5 kilometri v smere do Českej republiky je diaľnica D2 od Kútov momentálne plne neprejazdná. Odklon dopravy je od piateho kilometra D2 smerom na obec Kúty.

slovakia

left justify in out

"Na mieste policajti premávku usmerňujú, predpokladáme, že dotknutý úsek diaľnice D2 bude neprejazdný približne nasledujúce tri hodiny," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Na danom úseku došlo dnes v ranných hodinách k nehode, keď vodič rumunského kamióna značky Scania z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do vozidla zn. Peugeot Boxer, ktoré následne narazilo do rumunského nákladného motorového vozidla Mercedes Benz. Pri nehode utrpeli štyria slovenskí občania z Peugeotu zranenia, z toho jedna osoba ťažké a tri ľahké. Vodiči nákladných vozidiel sú bez zranení. "Požitie alkoholických nápojov bolo vykonanou dychovou skúškou u vodičov vozidiel vylúčené. Ďalšie okolnosti sú predmetom šetrenia," dodala Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies