Diaľnica D2 je po nehode mikrobusu už prejazdná

NETKY.SK • 25 November 2013, 12:01 • 2 min
Diaľnica D2 je po nehode mikrobusu už prejazdná

BRATISLAVA - Diaľnica D2 z Bratislavy do Malaciek je po nehode mikrobusu už prejazdná bez akýchkoľvek obmedzení. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

Mikrobus, ktorý viedol 51-ročný vodič, havaroval dnes okolo 07.00 h. Vozidlo, v ktorom sa nachádzalo 25 ľudí, z doposiaľ nezistených príčin narazilo do zvodidiel a následne sa prevrátilo. Použitie alkoholu u vodiča dychová skúška vylúčila. Zranilo sa 12 cestujúcich. "Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho preverovania," uviedla Považanová.

Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) prijala deviatich mužov, ktorí sa pri nehode zranili. Štyroch vrátane ťažko zraneného muža transportovali záchranári do nemocnice na Kramároch, troch do Nemocnice Ružinov a dvoch do Nemocnice sv. Cyrila a Metoda. Podľa hovorkyne UNB Petry Stano Maťašovskej už boli všetci vyšetrení. Dominovali zranenia hrudníka, brucha a končatín.

V nemocnici zatiaľ zostávajú štyria muži. Traja sú zranení stredne ťažko - majú zlomené rebrá, utrpeli pomliaždeniny a tržné rany. Muž s ťažším zranením má okrem úrazu hlavy aj zlomeninu kľúčnej kosti. "Je stabilizovaný, pri vedomí a nie je v ohrození života," priblížila hovorkyňa.

Štyroch mužov ošetrili na centrálnych príjmoch ambulantne. Šlo o tržné rany, povrchové zranenia a v jednom prípade aj o zlomené rebro.

Jeden z mužov sa podrobuje menšiemu plastickému zákroku. "Či v jeho prípade bude potrebná hospitalizácia, zatiaľ nie je známe," uviedla ďalej Stano Maťašovská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona