Diaľnica D1 v smere do Trnavy je už prejazdná: Nehoda autobusu a troch áut však spôsobuje veľké zápchy!

NETKY.SK • 9 Október 2014, 16:57 • 2 min
Diaľnica D1 v smere do Trnavy je už prejazdná: Nehoda autobusu a troch áut však spôsobuje veľké zápchy!

BRATISLAVA - Na diaľnici D1 v smere do Trnavy sa stala reťazová dopravná nehoda. V úseku od Senca po Voderady je neprejazdná v krajnom - pravom pruhu.

slovakia

left justify in out

Uzávierku spôsobila nehoda autobusu a troch áut. Nehodu potvrdil hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti Michal Fúrik. Stala sa podľa neho na 34. kilometri.

 

Diaľnica bola v dôsledku nehody úplne uzavretá a polícia premávku odklonila na starú cestu. "V súčasnosti je už otvorená v ľavom a strednom pruhu," aktualizoval informáciu hovorca NDS. Na mieste podľa jeho slov zasahujú štyri vozidlá Národnej diaľničnej spoločnosti.

 

Reťazová dopravná nehoda sa obišla bez zranení, informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel. Na miesto podľa neho nevyrážali.

 

Na diaľnici sa v dôsledku nehody tvoria zápchy. Tie už podľa Ľuboša Maguru zo Stellacentra vznikajú aj na starej ceste. Odporúča vyhnúť sa diaľnici D1 v tomto smere už od Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies