Diaľnica D1 je po hromadnej nehode aspoň čiastočne prejazdná

NETKY.SK • 29 Júl 2019, 18:12 • 2 min
Diaľnica D1 je po hromadnej nehode aspoň čiastočne prejazdná

TRNAVA - Diaľnica D1, ktorá bola pre zrážku viacerých áut pri Červeníku neprejazdná v oboch smeroch, sa podarilo aspoň sčasti sprejazdniť.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Márie Linkešovej je v každom smere možný prejazd v jednom jazdnom pruhu. "Vodičom však zatiaľ odporúčame, aby sa tomuto úseku radšej vyhli," uviedla policajná hovorkyňa.

 

img

 

Nehoda sa stala približne 500 metrov pred odbočkou na Hlohovec na diaľnici D1 v smere na Piešťany. Na mieste dopravnej nehody je stále diaľničná polícia. Podľa prvotných informácií došlo k nehode najskôr v smere na Trnavu, kde vodič kamiónu nezvládol riadenie a prešiel cez stredové zvodidlá do protismeru. Tam došlo k zrážke s ďalšími tromi vozidlami, informovala Linkešová.

 

img

 

Podľa nej boli vážnejšie zranené dve ženy, ktoré boli prevezené letecky záchranármi do bratislavskej nemocnice. Zranený je aj vodič z kamiónu, ktorý bol prevezený do trnavskej nemocnice.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies