Diaby, záložník Arsenalu: Cítim sa skvele a na vlaňajšie zranenia chcem čo najskôr zabudnúť

NETKY.SK • 29 Júl 2012, 21:44 • 2 min
Diaby, záložník Arsenalu: Cítim sa skvele a na vlaňajšie zranenia chcem čo najskôr zabudnúť

Diaby, záložník Arsenalu Cítim sa skvele a na vlaňajšie zranenia chcem čo najskôr zabudnúť - Futbal LONDÝN – Stredopoliar Arsenalu, Abou Diaby, vyhlásil, že sa už cíti skvele a na vlaňajšie zranenie chce čo najskôr zabudnúť. Francúzsky reprezentant v minu

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Stredopoliar Arsenalu, Abou Diaby, vyhlásil, že sa už cíti "skvele" a na vlaňajšie zranenie chce čo najskôr zabudnúť. Francúzsky reprezentant v minulej sezóne odohral v Barclays Premier League iba štyri zápasy, keďže sa trápil so zraneniami zadného stehenného svalu, lýtka a trieslami.

Arsene Wenger však vytrval pri zraneniami zmietanom 26-ročnom hráčovi, čo sa mu zdá sa vyplatilo. Po výhre nad Malajziou, v predsezónnom prípravnom zápase, tréner vyhlásil, že Diaby je "výnimočný" talent.

"Toto mi dáva pocit istoty - je vždy príjemné mať dôveru trénera," povedal Diaby. "Teraz som fit, trénujem od začiatku predsezónnej prípravy a počas prázdnin som sa podrobil tiež rehabilitácii, takže sa cítim skvele. Je to pre mňa veľmi dôležité, musím byť fit, aby som mohol dokončiť sezónu. Teraz je kľúčové obdobie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies