Di Natale položil hetrikom Neapol na lopatky,gólom odpovedal Hamšík

NETKY.SK • 29 November 2010, 09:01 • 2 min
Di Natale položil hetrikom Neapol na lopatky,gólom odpovedal Hamšík

Di Natale položil hetrikom Neapol na lopatky,gólom odpovedal Hamšík

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom zápase 14. kola najvyššej talianskej futbalovej ligy položil Antonio Di Natale hetrikom na lopatky SSC Neapol. Najprv v 16. minúte rozvlnil sieť z pokutového kopu, druhý presný zásah pridal na konci prvého polčasu a tretí v 57. minúte. Vzápätí gólom odpovedal slovenský reprezentant Marek Hamšík. Jeho pokutový kop však v 65. minúte brankár Samir Handanovič zneškodnil.
      Futbalisti majstrovského Interu Miláno na vlastnom štadióne Parmu 5:2, keď sa hetrikom zaskvel stredopoliar domácich Dejan Stankovič. O oba góly súpera sa postaral argentínsky kanonier a bývalý hráč Interu Hernan Crespo.
      Zápas medzi Bolognou a Chievom museli pre husté sneženie odložiť. V Bologni začalo snežiť asi na poludnie a o 14.00 h, kedy malo stretnutie začať, ležal už štadión Dall'Ara pod bielou prikrývkou. Organizátori sa ešte snažili upraviť terén, no nakoniec sa vzdali. Náhradný termín stretnutia zatiaľ nie je známy.
      Na čele tabuľky Serie A figuruje AC Miláno (30 bodov), pred druhým Laziom Rím (27 b.). Tretia priečka patrí Juventusu Turín (24 b.) a štvrtá hamšíkovmu Neapolu (24 b.).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona