Di Mariu čakajú na tréningu v Reale, Ancelotti o jeho odchode nič nevie

NETKY.SK • 27 Júl 2014, 10:44 • 2 min
Di Mariu čakajú na tréningu v Reale, Ancelotti o jeho odchode nič nevie

MADRID - Real Madrid a Carlo Ancelotti očakávajú Angela Di Mariu od 5. augusta na tréningu a nemajú žiadne informácie o prestupe argentínskeho krídelníka do Paríž St. Germain.

slovakia

left justify in out

"Na prestupovom trhu nie je nič nové," reagoval tréner Ancelotti, keď sa ho novinári pýtali na medializovaný prestup Di Mariu za približne 70 miliónov eur do tímu francúzskeho majstra. 
      

"Di Maria dostal po majstrovstvách sveta voľno a od 5. augusta začne s nami trénovať," dodal Talian na tlačovej konferencii v kalifornskom Berkeley po zápase s Interom Miláno. 
      

Real sa v lete posilnil o nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa a kolumbijského tvorcu hry Jamesa Rodrigueza a už nebude hľadať nové mená do útoku. Podľa Ancelottiho bol na hrote veľmi spoľahlivý Karim Benzema a v prípade nutnosti môže nastúpiť v útoku aj ofenzívny stredopoliar Isco. "Nechystáme sa kúpiť útočníka, pretože ho nepotrebujeme," dodal kouč "bieleho baletu." 
      

Víťaz Ligy majstrov z uplynulej sezóny začne nový ročník Primera División cez víkend 23. alebo 24. augusta doma s nováčikom z Cordoby. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies