Di Maria sa zastal kritizovaného Messiho

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 13:01 • 2 min
Di Maria sa zastal kritizovaného Messiho

MADRID - Argentínsky futbalista Angel Di Maria z Realu Madrid sa verejne zastal svojho krajana Lionela Messiho. Hviezdny útočník FC Barcelona sa stal terčom kritiky médií a je označovaný za hlavného vinníka neúspechov Kataláncov v poslednom období.

slovakia

left justify in out

Barcelona vypadla vo štvrťfinále Ligy majstrov s Atleticom Madrid, senzačne zakopla v Primera Divison v Granade a sériu neúspechov zavŕšili zverenci Gerarda Martina vo finále Španielskeho pohára, keď v stredu prehrali vo Valencii s Realom 1:2. Barcelone sa nedarí a štvornásobný držiteľ Zlatej lopty sa stal obetným baránkom médií a odborníkov. "Nemala by sa hádzať vina len na Messiho. On hrá dobre, ale súperi ho dobre strážili a preto sa presadil menej ako zvyčajne. Problém je, že keď celý tím Barcelony nehrá dobre, tak médiá kritizujú len Messiho," povedal krídelník Realu pre Radio America. 
     

Na druhej strane 26-ročný Di Maria prežíva svoje najlepšie obdobie v madridskom klube, čo dokumentoval aj otváracím gólom v stredajšom finále Copa del Rey. Argentínčan má v tejto sezóne veľký sen. "Bolo by krásne, keby sa mi prvýkrát podarilo vyhrať Ligu majstrov," povedal rýchlonohý futbalista. 
     

Real sa v semifinále najprestížnejšej pohárovej súťaže stretne s obhajcom trofeje Bayernom Mníchov. Prvý duel je na programe už najbližšiu stredu v Madride. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies