Di Maria sa dohodol s PSG na štvorročnom kontrakte, tvrdí AP

NETKY.SK • 4 August 2015, 08:16 • 2 min
Di Maria sa dohodol s PSG na štvorročnom kontrakte, tvrdí AP

PARÍŽ - Argentínsky krídelník Angel Di Maria sa podľa agentúry AP dohodol na štvorročnom kontrakte s francúzskym futbalovým klubom Paríž St. Germain.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Di Maria absolvoval v pondelok v katarskej Dauhe lekársku prehliadku a koncom týždňa spečatí svoj príchod do PSG podpisom zmluvy.

 

Di Maria neodcestoval so spoluhráčmi z Manchestru United na predsezónne turné v USA, čo rozprúdilo špekulácie o jeho odchode z anglického klubu. Vicemajster sveta prišiel na Old Trafford vlani za 59,7 milióna libier z Realu Madrid, no po sľubnom rozbehu postupne jeho výkony upadali, až stratil miesto v zostave trénera Louisa van Gaala.

 

PSG podľa Sky Sports zaplatí "červeným diablom" za hráča odstupné 63 milióna libier, čím sa zrealizuje druhý najdrahší transfer v histórii najvyššej francúzskej súťaže.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies