Di María nedorazil do USA, Blanc šípi prestup

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 09:04 • 2 min
Di María nedorazil do USA, Blanc šípi prestup

PARÍŽ - Argentínsky futbalista Manchestru United Ángel Di María v sobotu nepriletel za svojimi spoluhráčmi do Ameriky, podľa trénera parížskeho Saint-Germain Laurenta Blanca je to ďalší krok na ceste do "Parku princov."

slovakia

left justify in out

Francúzsky lodivod po sobotňajšom prípravnom zápase v americkom Charlotte proti londýnskej Chelsea povedal: "Ángelov príchod sa stáva čoraz reálnejším, no zatiaľ nie je nič oficiálne."


Di María mal spoločne s Marcosom Rojom a Javierom Hernándezom priletieť do americkej Santa Clary krátko pred výkopom prípravného stretnutia jeho Manchestru United s Barcelonou. Z predĺženého voľna, ktoré táto trojica dostala pre reprezentačné povinnosti, sa však napokon vrátil iba mexický "hrášok." Louis van Gaal to na pozápasovej tlačovke okomentoval slovami: "Rojo mal pred odletom problémy s pasom, a preto sa k nám zatiaľ nepripojil. O Ángelovi nemám žiadne informácie."


Bývalý hráč Realu Madrid alebo lisabonskej Benficy Di María prestúpil na Old Trafford len vlani v lete. V premiérovej sezóne na Britských ostrovoch mal podľa viacerých odborníkov problém s aklimatizáciou. V 27 ligových zápasoch strelil tri góly, ku ktorým pridal jedenásť asistencií.


Najlepší argentínsky futbalista za rok 2014 sa podľa Daily Star dohodol s parížskym futbalovým klubom Saint-Germain na podmienkach zmluvy na päť rokov. "Červení diabli" žiadajú podľa rovnakého zdroja za krídelníka 50 miliónov libier, PSG však núka o desať miliónov menej. V hre je aj odchod uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho z francúzskej metropoly na Old Trafford.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies