Di María môže debutovať v PSG už v piatok

NETKY.SK • 20 August 2015, 18:52 • 2 min
Di María môže debutovať v PSG už v piatok

PARÍŽ - Argentínsky futbalista Ángel Di María by mal byť po zdravotnej stránke pripravený v piatok absolvovať súťažný debut v drese Parížu St. Germain. Klub z francúzskej metropoly sa v predstaví v rámci 3. kola najvyššej súťaže na ihrisku Montpellieru.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročného ofenzívneho hráča po prestupe z Manchestru United sužujú problémy s podkolennou šľachou. "Liečba ide podľa plánov, posledné dva týždne tvrdo pracuje. Zajtra sa s ním ešte dohodnem a uvidíme, ako sa bude cítiť," oznámil tréner Parížanov Laurent Blanc. Štyridsaťdeväťročnému koučovi však bude s najväčšou pravdepodobnosťou chýbať hviezdny útočník Zlatan Ibrahimovič, ktorého ťažkosti s kolenom vyradili z prvých dvoch kôl Ligue 1. "Neviem, či bude pripravený. Začal trénovať iba v stredu a nechcem nič zbytočne uponáhľať," referoval Blanc. Informácie zverejnil špecializovaný portál goal.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies