Di Maria mieri podľa britských médií do PSG, odcestoval na prehliadku

NETKY.SK • 3 August 2015, 08:15 • 2 min
Di Maria mieri podľa britských médií do PSG, odcestoval na prehliadku

LONDÝN - Prestup argentínskeho futbalistu Angela Di Mariu z Manchestru United do Paríža St. Germain začína naberať reálne kontúry.

slovakia

left justify in out

Viaceré britské médiá v nedeľu informovali, že 27-ročný krídelník by mal v najbližších hodinách absolvovať v tíme úradujúceho francúzskeho šampióna lekársku prehliadku a následne podpísať s jeho predstaviteľmi bližšie nešpecifikovanú zmluvu.

 

Di Maria neodcestoval so spoluhráčmi z Manchestru na predsezónne turné v USA, čo ešte viac rozprúdilo špekulácie o jeho odchode z anglického klubu. Vicemajster sveta prišiel na Old Trafford vlani za 59,7 milióna libier z Realu Madrid, no po sľubnom rozbehu postupne jeho výkony upadali, až stratil miesto v zostave trénera Louisa van Gaala. PSG však verí v Di Mariove schopnosti a podľa Sky Sports je ochotné zaplatiť "červeným diablom" za hráča odstupné 44,5 milióna libier, čo by bola rekordná prestupová čiastka vo francúzskom futbale.

 

Vedenie ManU správy ostrovných médií nekomentovalo, tréner PSG Laurent Blanc ešte v piatok odmietol, že by sa jeho klub zaujímal o argentínskeho loptového virtuóza. Podľa BBC sa mal Di Maria stretnúť s predstaviteľmi parížskeho klubu ešte v nedeľu v katarskej Dauhe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies