Di Maria definitívne spečatil prestup z Manchestru United do PSG

NETKY.SK • 6 August 2015, 15:51 • 2 min
Di Maria definitívne spečatil prestup z Manchestru United do PSG

PARÍŽ - Argentínsky futbalový krídelník Angel Di Maria je definitívne hráčom Paríža St. Germain, s ktorým podpísal štvorročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Prestup hráča z Manchestru United potvrdil vo štvrtok francúzsky šampión na svojom účte na sociálnej sieti Twitter.
      

Dvadsaťsedemročný Di Maria prišiel na Old Trafford vlani za 59,7 milióna libier z Realu Madrid, no po sľubnom rozbehu postupne jeho výkony upadali, až stratil miesto v zostave trénera Louisa van Gaala. Podľa medializovaných informácii teraz prichádza do PSG za 63 miliónov eur.
     

 Parížania oficiálne predstavia Di Mariu ako novú posilu 16. augusta pred ligovým duelom proti Ajacciu.
      

"Som veľmi hrdý a už sa neviem dočkať momentu, keď si oblečiem dres Paríža St. Germain. Chem s klubom vyhrať každú súťaž, ktorú budeme hrať, vo Francúzsku i v Európe. Túžim druhýkrát triumfovať v Lige majstrov, čo je sen každého futbalistu," citovala agentúra DPA slová Di Mariu po podpise kontraktu.
      

Argentínčan v uplynulej sezóne zaznamenal v 32 vystúpeniach za Manchester United štyri góly. Predtým strávil štyri roky v Reale Madrid, v drese ktorého vyhral v roku 2014 Ligu majstrov a v roku 2012 získal španielsky titul. Na konte má aj dva triumfy v španielskom Kráľovskom pohári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies