Di Cania vyštvali hráči pre jeho hrubý trénerský štýl

NETKY.SK • 24 September 2013, 15:31 • 2 min
Di Cania vyštvali hráči pre jeho hrubý trénerský štýl

LONDÝN - Hlavu talianskeho trénera futbalistov anglického Sunderlandu Paola Di Cania má na svedomí revolta hráčov kvôli jeho drsnému štýlu. Informovala o tom v utorok agentúra Reuters, ktorá citovala z britskej tlače.

slovakia

left justify in out

Britské denníky poodkryli pozadie z hráčskej šatne. Podľa nich delegácia vybraných hráčov vedená bývalým kapitánom Leem Cattermoleom zašla za klubovým majiteľom Ellisom Shortom a žiadala Di Caniove odvolanie. Všetko eskalovalo po prehre 0:3 s West Bromwich Albion, po ktorom mu pri výmene názorov v šatni hráči povedali, že pod jeho vedením už hrať nebudú. Di Canio hráčom povedal, aby zašli za majiteľom a krátko potom ho Short v telefonickom rozhovore vyhodil.

Krídelník AFC Adam Johnson sa už minulý týždeň posťažoval, že "neustála kritika trénera narúša hráčom sebavedomie". Di Canio, ktorý vydržal na lavičke klubu z The Stadium of Light necelých šesť mesiacov, je prvou trénerskou obeťou v novom ročníku najvyššej anglickej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies