DFB uložil Huntelaarovi za červenú kartu zo soboty šesťzápasový trest

NETKY.SK • 4 Február 2015, 12:56 • 2 min
DFB uložil Huntelaarovi za červenú kartu zo soboty šesťzápasový trest

BERLÍN - Nemecký futbalový zväz (DFB) suspendoval útočníka Schalke 04 Klaasa-Jana Huntelaara na šesť zápasov za červenú kartu, ktorú videl v sobotňajšom zápase bundesligy proti Hannoveru (1:0).

slovakia

left justify in out

Svojmu klubu tak bude chýbať minimálne v najbližších štyroch stretnutiach, v prípade ďalšieho vylúčenia v lige do 30. januára budúceho roka si odsedí aj zvyšné dva duely z trestu.

 

Holandský reprezentant odišiel v sobotu predčasne pod sprchy potom, čo hrubo fauloval Manuela Schmiedebacha. Za tvrdý zákrok mu DFB zastavil činnosť na šesť stretnutí. "Štyri zápasy si musí odsedieť. Ďalšie dva sú s platnosťou do 30. januára 2016. To znamená, že ak do tohto termínu opäť uvidí červenú kartu, odsedí si aj zvyšné dve stretnutia," píše sa podľa agentúry Reuters v stanovisku DFB.

 

V utorok remizovalo Schalke s úradujúcim šampiónom Bayernom Mníchov 1:1, v osemfinále Ligy majstrov narazí na obhajcu trofeje Real Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies