Dezorientovaný Thorpe nasadol do cudzieho auta

NETKY.SK • 3 Február 2014, 10:22 • 2 min
Dezorientovaný Thorpe nasadol do cudzieho auta

SYDNEY - Austrálsky plavec Ian Thorpe viac nemôže zakrývať, že sa ocitol na šikmej ploche. Už aj jeho manažér James Erskine priznal, že jeho klient podstupuje liečbu proti depresii.

slovakia

left justify in out

Server news.com.au informoval, že Thorpa k tomu prinútili udalosti zo skorého pondelňajšieho rána. Päťnásobného olympijského víťaza našla polícia sedieť v cudzom aute neďaleko domu jeho rodičov v Pananii pri Sydney. "Zistili, že je dezorientovaný. Nepil, nemal v krvi žiaden alkohol," referoval Erskine. Thorpe bol vraj presvedčený, že sedí v aute svojho priateľa. Pravdepodobne išlo o stav vyvolaný kombináciou antidepresív a liekov užívaných po nedávnom zranení ramena.

Políciu privolal majiteľ vozidla, ktorého na Thorpovo podozrivé správanie upozornil jeho syn. Na plavca zatiaľ nepodal trestné oznámenie. Thorpa odviezli do nemocnice v Bankstowne, odmietli ho prepustiť bez riadnej liečby. 

Austrálske médiá minulý týždeň informovali, že 31-ročný Thorpe navštívil rehabilitačné zariadenie v Sydney slúžiace na boj proti depresii a závislosti od alkoholu. Tridsaťjedenročného krauliarskeho špecialistu podľa News Corporation prijali na kliniku v stredu po zranení pri páde. "Mal doma úraz. Pošmykol sa a ublížil si. Dúfame, že bude v poriadku," uviedol Thorpov priateľ. 

Držiteľ piatich zlatých olympijských medailí zo Sydney 2000 a Atén 2004 Thorpe sa v ostatných 18 mesiacoch zdržiaval vo Švajčiarsku, ale na vianočné sviatky sa vrátil domov do rodného Sydney. Vo vlani vydanej autobiografii uviedol, že strávil väčšinu života bojom proti úzkosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies