Devínska cesta už nie je zaplavená, prejazdná však stále nie je

NETKY.SK • 9 Jún 2013, 10:49 • 2 min
Devínska cesta už nie je zaplavená, prejazdná však stále nie je

BRATISLAVA - Devínska cesta už nie je zaplavená vodou, pre likvidáciu následkov povodní je však prejazd touto cestou možný len pre záchranné zložky. "O sprejazdnení pozemnej komunikácie medzi Karlovou Vsou a Devínom rozhodne krízový štáb v pondelok na svojom zasadnutí o 09:00," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

Pre verejnosť je až do odvolania uzatvorené parkovisko pod hradom Devín ako aj samotný hrad. Cesta medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou je od soboty prístupná pre obyvateľov Devína individuálnou dopravou a autobusom Dopravného podniku Bratislava linky X29. Prejazd touto cestou stále kontroluje polícia. "Povolený je len pre občanov s trvalým pobytom, podnikajúcich, pracujúcich alebo vlastniacich nehnuteľnosti v tejto lokalite a zložky podieľajúce sa na záchranárskych prácach," priblížila Považanová. Autobus premáva každú nepárnu hodinu z Riviéry cez Karlovu Ves, Dúbravku, Devínsku Novú Ves až po Devín, kde má konečnú zastávku na Slovanskom nábreží. Každú párnu hodinu autobus začína svoju cestu na Slovanskom nábreží v Devíne a pokračuje až po Riviéru. Osobné motorové vozidla pri vstupe do Devína kontroluje polícia a ich prejazd je možný len po Slovanské nábrežie. Polícia preto žiada občanov o rešpektovanie obmedzení a vyzýva ich k ústretovosti a disciplinovanosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies