Deviaty Avon Pochod proti rakovine prsníka ponúkne viacero noviniek

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 11:19 • 2 min
Deviaty Avon Pochod proti rakovine prsníka ponúkne viacero noviniek

BRATISLAVA - Deviaty ročník Avon Pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa bude konať v sobotu 17. júna, ponúkne viacero noviniek.

slovakia

left justify in out

Podujatie, ktorého cieľom je podporiť a pomôcť ženám s touto chorobou ako aj informovať o ňom a o dôležitosti prevencie, sa na rozdiel od predošlých rokov uskutoční v areáli Východnej terasy na Bratislavskom hrade. Tam si návštevníci a návštevníčky budú môcť posedieť v tráve, najesť sa v street food zóne a zabaviť sa bohatým sprievodným programom.

Hudobnými hosťami tohtoročného pochodu budú Jana Kirschner, Korben Dallas, Polemic, Pops ft. Lukáš Adamec, detský folklórny súbor Klnka či bubnová show Campana Batucada. Podujatím bude sprevádzať moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval. Tohtoročnou novinkou je aj Walk talk show Borisa Prša, ktorý vyspovedá ambasádorov projektu, zástupcov neziskových organizácií a ďalších hostí. Návštevníci a návštevníčky sa tiež môžu tešiť na autogramiádu či Nordic Walking.

 

Organizátori prichystali sprievodný program aj pre najmenších účastníkov a účastníčky pochodu, pre ktorých vytvorili detskú zónu. Tam pre nich pripravili maľovanie na tvár, kreatívny workshop, skákací hrad, čítanie detských knižiek, divadlo, vystúpenie Crazy Chichi and Friends a predstavenie Chcem byť požiarnikom.

Samotný pochod odštartuje z hradu o 14:30 a povedie ulicami historického centra mesta. Trasa bude dlhá približne tri kilometre, nebude však bezbariérová. Podujatie aj tento rok podporili bojovníčky, ktoré sa popasovali s rakovinou prsníka, ako aj ambasádori a ambasádorky projektu Jana Kirschner, Ada Straková, Maroš Kramár, Alena Heribanová, Hana Rapantová, Braňo "Bruno" Ciberej, Zlatica Puškárová, Nora Beňačková, Karin Habšudová, Roman Juraško, Kveta Horváthová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová a Soňa Skoncová. Posledná menovaná je pritom novou tvárou projektu a absolvuje ho po prvý raz.

Podobne ako po minulé roky bude vstupenkou na podujatie Tričko proti rakovine prsníka, ktoré tento rok navrhol Lukáš Macháček. K dispozícii sú tričká v dámskej, pánskej aj detskej verzii. K dámskemu tričku je pribalená saténová stuha. Peniaze získané z predaja poputujú občianskemu združeniu Amazonky. Tričká sú zároveň aj vstupenkami na prehliadku Bratislavského hradu. Deti do 12 rokov v sprievode dospelej osoby majú vstup do areálu zadarmo. Každý aktívny účastník, ktorý si kúpi vstupenku, má zároveň možnosť využiť zľavu na cestu domov vlakom.

Viac informácií o Avon Pochode proti rakovine prsníka nájdu záujemcovia a záujemkyne na webstránke www.zdraveprsia.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies