Deväťkrát súdne trestaný muž je v rukách polície, strieľal v pivárni

NETKY.SK • 16 Október 2018, 14:28 • 2 min
Deväťkrát súdne trestaný muž je v rukách polície, strieľal v pivárni

VLKANOVÁ – V minulosti deväťkrát súdne trestaný 52-ročný muž skončil opäť v rukách polície. Obvinila ho zo zločinu vydierania, ku ktorému malo dôjsť 13. októbra popoludní vo Vlkanovej. Vyšetrovateľ žiada pre neho väzbu.

slovakia

left justify in out

Ako v utorok informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, obvinený strieľal v miestnej pivárni.

 

"Muž pod vplyvom alkoholu najskôr na terase pred pivárňou a následne aj v jej priestoroch strieľal zo zbrane. Vo vnútri pohostinstva podišiel k pultu, kde obsluhu žiadal o alkohol. Po tom, čo mu čašníčka povedala, že mu naliať nemôže, uviedol, že opäť vystrelí. Z obavy jeho ďalšieho nepredvídateľného konania mu nakoniec alkohol naliala," konštatovala hovorkyňa.

 

Ako dodala, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície recidivistu obvinil zo zločinu vydierania. Vykonanými procesnými úkonmi sa zistilo, že zbraň, z ktorej niekoľkokrát vystrelil, bola plynová pištoľ.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies