Deva Patela nezaujímajú klebety

NETKY.SK • 23 Február 2015, 18:30 • 2 min
Deva Patela nezaujímajú klebety

LONDÝN - Britského herca Deva Patela, známeho napríklad zo snímky Milionár z chatrče (2008), nezaujíma bulvár.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre britský denník The Guardian. "Nečítam klebety, pretože ma nezaujímajú. Sú veľmi nebezpečné a sebadôvera je veľmi krehká vec, teda aspoň tá moja. Nechcem sa s tým zahrávať. Spravil som chybu, že som čítal bulvár, keď sme nakrúcali Milionára z chatrče," prezradil umelec.

 

Novinové články však podľa herca nie sú nič v porovnaní s kritikou rovesníkov. "Tínedžeri dokážu byť poriadne krutí. Je úplne jedno, čo robíte, vedia povedať iba to, že ste škaredí. Takéto veci sa vás môžu naozaj dotknúť, takže sa tomu snažím vyhýbať," dodal. 

 

Deva Patela nominovali vďaka Milionárovi z chatrče na niekoľko cien a získal napríklad Screen Actors Guild Award spolu s hereckými kolegami a kolegyňami či Critics’ Choice Movie Award pre Najlepšieho mladého herca. Zahral si aj vo filmoch Posledný vládca vetra (2010) či Báječný hotel Marigold (2011). V rokoch 2012 až 2014 účinkoval aj v seriáli Newsroom (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona