Deutsche Telekom údajne rokuje o predaji portálu T-Online

NETKY.SK • 21 December 2014, 12:28 • 2 min
Deutsche Telekom údajne rokuje o predaji portálu T-Online

FRANKFURT - Nemecká spoločnosť Deutsche Telekom predbežne rokuje s vydavateľstvom Axel Springer o predaji portálu T-Online.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom týždenník WirtschaftsWoche, pričom sa odvolal na firemné zdroje. Pod jednou strechou by sa tak ocitol najväčší a tretí najväčší nemecký spravodajský portál v Nemecku. T-Online zaznamenal v novembri 314 mil. zobrazení, portál Bild.de ich zaznamenal 295 miliónov. Týždenník uviedol, že firma Deutsche Telekom sa zatiaľ nerozhodla, či predá všetky časti T-Online, alebo si ponechá službu poskytujúcu elektronickú poštu. Deutsche Telekom a ani Axel Springer situáciu nekomentovali.

 

Spoločnosť Ringier Axel Springer Slovakia, a. s. je najväčší multimediálny vydavateľský dom na Slovensku. Vydáva najčítanejší denník Nový Čas. Vo svojom portfóliu má aj týždenníky Nový Čas Nedeľa, Nový Čas pre ženy a Život a mesačníky Nový Čas Krížovky, Nový Čas Bývanie, Eva, Madam Eva, Geo a Auto Bild. Ringier Axel Springer Slovakia je od roku 2010 súčasťou novovzniknutej mediálnej skupiny Ringier Axel Springer Media AG, v ktorej vlastnia po 50 % akcií Axel Springer SE a Ringier AG. 

 

Súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group je spoločnosť Slovak Telekom. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s podielom 51 % akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies